top of page

Containerservice

Ook voor het huren van jouw container kan je bij Bouwbedrijf Tom Claessens terecht. We hebben verschillende containers in een verscheidenheid aan afmetingen ter beschikking. Wij beschikken over containers van 10m³, 15m³ 30m³ en  40m³. Huur heel eenvoudig de container die je nodig hebt voor al jouw bouwafval, zoals steenpuin, gemengd puin, aarde, graszoden, gyproc, asbest, eterniet en al jouw ander bouwafval . We zijn 7 op 7 bereikbaar en zorgen voor de levering en afhaling. Zie je het vullen van de container niet zitten? Geen probleem! Ook hier helpen we je graag mee. Met onze kraan op vrachtwagen en machines is deze klus zo geklaard.

Containerservice.jpg

Jouw afval wordt op de correcte manier afgevoerd en verwerkt, zonder dat jij hier jouw hoofd over dient te breken of tijd in moet investeren. We bieden je graag een professionele service waarbij jij volledig ontzorgd wordt. Het verzamelen, sorteren en afvoeren van jouw afval wordt kinderspel.

Vergunning nodig? Indien je de container kan plaatsen op privéterrein heb je geen vergunning nodig. Plaats je de container op de openbare weg, dien je een vergunning aan te vragen bij de stadsdiensten van jouw gemeente of de lokale politie. Wij zorgen alvast voor de nodige wettelijke signalisatie.  

We zijn gevestigd in Moorsel en leveren onze containers in een straal van 30km. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsofferte. 

bottom of page