top of page
Nieuwbouw Claessens
claessens_logo_ontwerp_Tekengebied 1.jpg

Nieuwbouw

Droom jij van een landelijke woning? Of toch eerder ultra-modern? Ons team heeft jarenlange ervaring met het zetten van nieuwbouwwoningen in allerhande stijlen en afmetingen.

Nieuwbouw

Projectbouw

Heb je een totaalaanpak voor jouw residentiële of commerciële projecten nodig? Ook voor projectbouw kan je bij Bouwbedrijf Claessens terecht. Bouwbedrijf Claessens zet zich de volle 100% in voor klantentevredenheid. We onderscheiden ons van andere bouwbedrijven door onze passie voor bouwen, ontzorging van de klanten en transparante communicatie. We denken graag met jou mee in elke stap van het bouwproces.

Contacteer ons vrijblijvend om samen rond de tafel te zitten en jouw bouwplannen te bespreken.

Projectbouw
Projectbouw
Verbouwen
Claessens_Du_Parc_ Aalst

Verbouwen

Heb je je ideale woning gevonden, maar wil je deze aanpassen aan de moderne standaarden? Ook daarmee kunnen we je helpen.

Afbraak

Soms moet je eerst iets afbreken voor je kan heropbouwen. Afbraakwerken laat je best aan de professional over. Zo ben je steeds gerust.

Bouwbedrijf Tom Claessens zorgt voor het zorgvuldig strippen, ontmantelen van gebouwen, afbreken van binnenmuren en alle andere (gedeeltelijke) afbraakwerken bij verbouwingen. Moet je dus een gevel laten staan omdat het geklasseerd is? Wil je graag bepaalde delen van de woning of bedrijf recupereren? En liefst zonder dat jouw buren plots een gat in hun muur hebben? Reken dan op onze service.

Het gedeeltelijk afbreken van gebouwen gebeurt met de grootste precisie en vakmanschap. Wij gaan steeds grondig en heel nauwkeurig te werk en gebruiken de juiste middelen. Zo beschikken we over een 24 ton kraan die ook gebruikt kan worden voor het plaatsen van regenwaterputten tot 15.000 liter.

PSX_20230206_091113.jpg
Afbraak
Heropbouw Claessens

Afbraak en heropbouw

Ga je voor een volledige heropbouw en moet alles volledig afgebroken worden? Ook dit is geen probleem voor bouwbedrijf Tom Claessens. Wij hebben de juiste machines en het materiaal in huis voor elke klus, waardoor jij kan rekenen op snelheid en efficiëntie.

Afbraak en heropbouw
bottom of page