top of page

Wie zijn we?

Hallo, fijn dat je onze website gevonden hebt. We stellen ons graag even voor. Ik ben Tom, zaakvoerder van Bouwbedrijf Tom Claessens, te Moorsel (Aalst). Ik ben al 17 jaar actief in de bouwsector.

 

Bouwen doe je niet zomaar. Bouwen doe je met passie en met een doordacht plan. Wij helpen je graag jouw bouwdromen te realiseren. Ook werken we rechtstreeks voor verschillende grote bouwpromotoren.

Ik heb jaren ervaring in de bouwsector, van afbraakwerken en verbouwingen tot een volledig nieuwbouwproject, appartementen, …

Je kan bij ons niet alleen terecht voor een verbouwing of een nieuwbouw. Ook voor het uitmetsen van je zwembad of poolhouse ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat ook een pluspunt is, is dat wij beschikken over onze eigen containerdienst. Dus ook wat betreft je afvalverwerking kan je op je beide oren slapen.

Door de jarenlange ervaring van mezelf en ons team, alsook onze persoonlijke aanpak, kan je op jouw twee oren slapen: We maken jouw bouwplannen waar.  

Ons bedrijf is stilletjes gegroeid, zo hebben we nu ook verschillende werfleiders in dienst die uw project van begin tot eind nauw mee opvolgen. De administratieve kant van uw project wordt opgevolgd door Thomas en Evelien. Thomas zorgt voor een correcte offerte, plaatst de bestellingen en gaat steeds op zoek naar de beste prijzen. Evelien zorgt voor een duidelijk overzicht van de werken die op uw project zijn uitgevoerd en stelt vervolgens ook de facturen op.

bottom of page